Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Automatische deuropener

Een automatische deuropener is heel praktisch bij het verplaatsen in een rolstoel / scootmobiel door een woning, appartementencomplex en openbaar gebouw. Dankzij de automatische deuropener kunt u de deur met sensor of drukknop openen. De deur sluit automatisch. U kunt uw handen op de hoepelwielen houden en hoeft zich niet te duwen of trekken. We kunnen deze automatische deuropener veelal op uw binnendeur of buitendeur installeren.

De automatische deuropener - voordeelpakket:
  • » bediening via vaste knop, afstandsbediening of sensor
  • » VCA productcertificering
  • » prijs vanaf € 1.500,- excl. BTW (inclusief montage)
  • » 24/7 service
  • » klantspecifieke oplossingen

Als u de buitendeur elektrisch wilt bedienen dan kan onze installateur de automatische deuropener combineren met uw slot en optioneel slot / intercom. Intelligente elektrische oplossingen voor woningen en appartementencomplexen. Geen onhandig gedoe meer bij de deur en een belangrijke stap naar barričrevrij wonen:

Vraag stellen

Automatische schuifdeur

U kunt bij ons een automatische schuifdeur bestellen als praktische doorgang naar de woonkamer, slaapkamer of badkamer. De automatische schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing die u gemakkelijk met afstandsbediening bedient. U hoeft minder te manoeuvreren met de rolstoel of scootmobiel. Informeer bij Huis van Gemak naar de mogelijkheden voor deurautomatisering op nieuwe deuren of op bestaande deuren.


Productinfo

Automatische deuropener in uw appartement

We krijgen steeds vaker de vraag om met een automatische deuropener de toegang bij appartementen te verbeteren. Deurautomatisering wordt steeds vaker meegenomen in het bouwbesluit van appartementencomplexen. Maak het de bewoners gemakkelijker met een automatische deuropener. Het verhoogt direct de waarde en aantrekkelijkheid van het appartement. En tegelijkertijd beschermt u de deurkozijnen tegen schade die er anders zou ontstaan met scootmobielen en rolstoelen.

Vraag stellen