Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Automatische schuifdeur

U kunt bij ons een automatische schuifdeur bestellen als gemakkelijke entree naar de hal, slaapkamer of badkamer. De automatische schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing met afstandsbediening of sensor bedienbaar. U hoeft minder te manoeuvreren met de rolstoel of trippelstoel. Informeer bij Huis van Gemak naar de mogelijkheden voor een automatische deuropener op uw huidige deur of een nieuwe automatische schuifdeur. We beschikken overigens ook over een schuifdeur voor de buitendeur (incl oplossing voor het slot, beveiliging en intercom).


Productinfo

Automatische schuifdeur bij de badkamer

De automatische schuifdeur wordt vooral veel toegepast bij de badkamer en slaapkamer. U wilt privacy combineren met gemakkelijke toegang. U wilt de badkamer met de rolstoel betreden. Wellicht ook een tillift met uitstekend onderstel. De automatische schuifdeur is dan een praktische slimme oplossing. We houden bij de montage van de automatische schuifdeur rekening met:
  • » drempel bij de badkamer om wateroverlast te voorkomen
  • » vochtbestendigheid
  • » ruimteoptimalisatie

U dient er wel rekening mee te houden dat een automatische schuifdeur ruimte nodig heeft. Zeker bij een brede doorgang van 90 cm heeft u ook naast de deur ruimte nodig.