Tel. 022 6751 444

Main Menu

Automatische schuifdeur

Profiteer van een automatische schuifdeur als gebruiksvriendelijke toegang bij de voordeur, hal, slaapkamer of badkamer. De automatische schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing en realiseert ontzettend veel gemak. U hoeft minder te manoeuvreren met de rolstoel. Vraag onze adviseur naar vele toepassingen voor een automatische schuifdeur. We beschikken ook over een schuifdeur voor de buitendeur (incl oplossing met slot, beveiliging en intercom). Een automatische schuifdeur reageert op afstandsbediening, bewegingssensor of een gebruiksvriendelijke knop.


Meer info

Automatische schuifdeur bij de badkamer

De automatische schuifdeur wordt meestal toegepast bij de badkamer en slaapkamer. U wilt privacy combineren met een rolstoelvriendelijke doorgang. U wilt de badkamer met de rolstoel in zonder drempels en deurobstakels. Wellicht ook een tillift. De automatische schuifdeur is dan een praktische slimme oplossing. We houden bij de montage van de automatische schuifdeur rekening met:
  • » drempel bij de badkamer als waterkering
  • » vochtbestendigheid
  • » u wilt ruimte winnen
  • » looplijnen met hulpmiddel

U dient er wel rekening mee te houden dat een automatische schuifdeur ruimte nodig heeft. Zeker bij een brede doorgang van 90 cm heeft u ook naast de deur ruimte nodig.