Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Automatische deuropener op binnendeur

Een deur openen en sluiten is knap lastig voor mensen met een rolstoel. Vooral als de deur zwaar is of naar de rolstoel toe opent. Dankzij de automatische deuropener kunt u op gepaste afstand de binnendeur met afstandsbediening, drukknop of sensor openen. De deur sluit tevens weer automatisch na een tijdsinterval (instelbaar op uw snelheid). U krijgt voldoende tijd om de deur zonder zorgen te passeren. We kunnen deze automatische deuropener op uw bestaande binnendeur of buitendeur plaatsen.

De automatische deuropener werkt met:
  • » vaste knop naast de binnendeur
  • » afstandsbediening
  • » sensor
  • » VCA productcertificering
  • » prijs vanaf € 1.450,- excl. BTW (inclusief montage)
  • » 24/7 service

Een automatische deuropener op een binnendeur is voordeliger te monteren dan op een buitendeur. Als u de buitendeur elektrisch wilt bedienen dan kan onze installateur deze automatische deurdranger combineren met uw slot en eventueel beveiliging / intercom. Vermijd onhandigheid bij de deur en laat Huis van Gemak u helpen met barričrevrij wonen:

Vraag stellen

Automatische schuifdeur

U kunt bij ons een automatische schuifdeur bestellen als gemakkelijke entree naar de hal, slaapkamer of badkamer. De automatische schuifdeur is een ruimtebesparende oplossing die u gemakkelijk met afstandsbediening kunt regelen. U hoeft minder te manoeuvreren met de rolstoel of trippelstoel. Informeer bij Huis van Gemak naar de mogelijkheden voor deurautomatisering op nieuwe deuren of op bestaande deuren.


Productinfo