Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

Drempelhulp en hellingbaan

Een kleine drempel kan al voor veel problemen zorgen als u gebruik maakt van een rolstoel, trippelstoel of rollator. Het wiel blokkeert of u heeft onvoldoende kracht om het hulpmiddel over de drempel te krijgen. In het kader van barričrevrij wonen lossen wij dit praktisch voor u op:
  • » trippelstoel met 100 mm of 150 mm zwenkwielen
  • » drempelhulp in vele afmetingen, hoogte, materialen en vormen
  • » drempel vervangen
  • » andere toegang creëren (bijv. schuifpui zonder drempels)
  • » hellingbaan of mini platformlift

Drempelhulp 0,4 tot 6 centimeter

Er zijn veel drempelhulpen in omloop die nog steeds een opstaand randje hebben. Dat lost het probleem vaak onvoldoende op. Dat kost nog teveel inspanningen of is onmogelijk met kleine zwenkwieltjes. Wij richten ons op de drempelhulp ZONDER opstaand randje. Dit biedt het meeste gemak om de drempel te overwinnen. We kunnen ze op maat leveren en zonondig thuis bij u monteren. Er zijn legio drempelhulp oplossingen voor binnen en buiten.

Meer info

Drempelhulp buiten 2 tot 16 centimeter

U wilt met uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk de buitendeur of schuifpui passeren. Wij leveren drempelhulpen op maat voor drempels tot 16 centimter. Een drempelhulp voor buiten vraagt om extra duurzaamheid en goede waterafvoer. Wij leveren een sterke passende oplossing. Voor lastige deurkozijnen zijn er ook aluminium drempelbruggen.

Meer info

Hellingbaan op maat

Speciaal ter overbrugging van kleine trappetjes kunnen wij een hellingbaan op maat leveren. Een rechte hellingbaan of met bocht. Wij zorgen ervoor dat u met een veilige hellingshoek de barričre kunt overbruggen.

Meer info

Mini platformlift 20 – 100 centimeter

Een hellingbaan met 10% steilheid vraagt om ruimte. Veelal is er onvoldoende ruimte of wenst de klant meer gemak. Een mini platformlift kunnen wij binnen of buiten plaatsen ter overbrugging van trappetjes of hoogteverschillen tot 1 meter.

Meer info

Schuifpui zonder drempel

Voor een barričrevrije toegang leveren we steeds vaker een schuifpui zonder drempel. Zonder problemen kunt u uw woning in en uit. U profiteert tevens van:
  • » optimale isolatie
  • » lichte handmatige bediening
  • » elektrische bediening (open en dicht)

Meer info