Tel. 022 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Trapliften op maat voor uw landhuis

Wij bieden trapliften op maat aan voor landhuizen en villa’s. Door onze flexibele railtechnologie bieden we voor ieder type landhuis een kwaliteit oplossing. U kunt zelf kiezen of u montage wenst via de binnenbocht of buitenbocht. Daarnaast heeft u volop keuze uit stoeltypes, kleuren en serviceformules.

Trapliften worden op maat gemaakt om optimaal rekening te houden met uw persoonlijke wensen en de situatie op de trap, in de hal en op de overloop. Ieder landhuis is uniek qua indeling, afmetingen en bouw. Bij andere trapliften worden rails gebogen en gelast op maat. Wij maken gebruik van gepatenteerde bochtentechniek met modulaire opbouw. Zo kunnen we zonder lassen en buigen iedere gewenste bocht monteren. De trapliften adviseur zal met u overleggen of u via de binnenbocht of buitenbocht wilt verplaatsen. Het gaat vooral om trapliften met bocht.

Bel of mail ons voor een perfecte traplift op maat. Profiteer van scherpe prijzen en A-kwaliteit. De trapliften adviseur zal na montage heldere uitleg geven over het gebruik en de onderhoud.

Vraag stellen