Tel. 022 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Tweedehands traplift

U kunt bij ons een nieuwe of tweedehands traplift kopen of huren. We kunnen leveren binnen 1 week in Nederland of Vlaanderen. Uiteraard houden we optimaal rekening met de bochten op de trap en de ideale route. Dankzij onze automatische draaistoel zorgen wij altijd en overal voor een veilige transfer. Profiteer van een tweedehands traplift op maat in combinatie met prijsvoordeel.

Tweedehands traplift productspecificaties:
Intercom op de stoel Automatische draaistoel met echt leer
Automatische voetenplank Inklapbare zitting en leuningen
Veiligheidssensoren & WIFI control Levering binnen 1 week
Joystick bediening Draagcapaciteit 125 kg
Made in Holland rail op maat

De gepatenteerde bochtentechniek kunnen wij de rails demonteren en hergebruiken. Milieubewust duurzaam; er worden geen rails weggegooid. We kunnen met ons modulaire systeem alle mogelijke bochten opbouwen voor praktisch iedere woning. Dit is een belangrijk kostenvoordeel. Bij andere trapliften dient een compleet nieuwe rail op maat worden geproduceerd voor een veilige rit. Onze revolutionaire techniek is zeer geschikt voor het meervoudig inzetten van trapliften. Overal en altijd 100% maatwerk naar uw wensen en trapuitvoering.

Prijzen voor levering & montage van een tweedehands traplift (bouwjaar 2018 - 2019):
  • » Tweedehands traplift op maat met 1 bocht: prijs € 4.599,- incl. BTW incl. montage
  • » Tweedehands traplift op maat met 2 bochten: prijs € 4.999,- incl. BTW incl. montage
  • » Tweedehands traplift op maat met 4 bochten: prijs € 5.599,- incl. BTW incl. montage
  • » Voor België rekenen we € 400,- extra servicekosten
  • » Urgente levering binnen 3 dagen € 250,- extra servicekosten

Vraag stellen

Aandachtspunten bij een tweedehands traplift

In tegenstelling tot de meeste andere tweedehands trapliften bieden wij altijd een rail op maat die perfect geschikt is voor uw trap. Perfect langs de wand. De ideale lijn. Dankzij onze modulaire rail waarbij we praktisch iedere hoek kunnen maken. Bij traditionele trapliften is hergebruik in principe niet mogelijk omdat iedere rail uit 1 deel bestaat. Er zijn tweedehands trapliften waarbij de rail met zagen, buigen en lassen wordt hergebruikt maar dat wordt nooit meer een perfecte rail. Wij adviseren dus om de rail & route aandachtig te vergelijken met onze gepatenteerde techniek.