Tel. 022 – 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Trapliften op maat voor uw appartement

Wij bieden trapliften op maat aan voor uw appartement of flat. Wij sturen u graag een brochure over trapliften voor één of meerdere etages. Deze trapliften zijn zeer geschikt voor appartementen en gebouwen met meerdere etages. Een elegante trapliften oplossing via de binnenbocht. U dient uiteraard wel met de VVE over aanpassingen bij het trappenhuis te praten. Kortom kom eens langs met de Vereniging van Eigenaren en maak een proefrit in onze showroom (alleen op afspraak).

Trapliften worden op maat gemaakt om optimaal rekening te houden met de ruimte in het trappenhuis en de wensen van de appartement bewoners. Het is zeker niet zo dat alle trappen in appartementen gelijk zijn en dat u gebruik kunt maken een vaste afmeting trapliften. Wij maken gebruik van gepatenteerde bochtentechniek met modulaire opbouw. Zo kunnen we zonder lassen en buigen iedere gewenste bocht monteren. Voor prijsvoordeel kijk ook eens op huren van trapliften of tweedehands trapliften. Alle trapliften met bocht vragen om maatwerk van de rails.

Bel of mail ons voor een perfecte traplift op maat. Profiteer van scherpe prijzen en A-kwaliteit. Het resultaat is een perfecte traplift accuraat geproduceerd en geïnstalleerd conform de ideale route langs uw trap. De trapliften adviseur zal na montage heldere uitleg geven over het gebruik en de onderhoud.

Vraag stellen