Tel. 022 6751 444

Main Menu

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Trapliften op maat voor de eensgezinswoning

Wij bieden trapliften op maat aan voor vrijwel ieder woning. De meeste woningen waar wij een traplift plaatsen zijn eensgezinswoningen. Zonder problemen komen wij met een ideale traplift oplossing voor uw rijtjeshuis of 2-1 kap. U kunt zelf kiezen of u montage wenst via de binnenbocht of buitenbocht. Daarnaast heeft u volop keuze uit de vele stoeltypes, kleuren en serviceformules.

Trapliften worden op maat gemaakt om optimaal rekening te houden met uw wensen en de ruimte op de trap, in de hal en op de overloop. Het is zeker niet zo dat alle trappen in eengezinswoningen exact overeenkomen en iedere rail gelijk is. Bij andere trapliften worden rails gebogen en gelast op maat. Wij maken gebruik van gepatenteerde bochtentechniek met modulaire opbouw. Zo kunnen we zonder lassen en buigen iedere gewenste bocht monteren. Ideaal voor een snelle levertijd maar ook voor het huren van trapliften of tweedehands trapliften.

Bel of mail ons voor een perfecte traplift op maat. Profiteer van scherpe prijzen en A-kwaliteit. De trapliften adviseur zal na montage heldere uitleg geven over het gebruik en de onderhoud.

Vraag stellen